Terug naar nieuws

NMVO behaalt ISO 27001 certificaat

NMVO hecht veel waarde aan de bescherming van de vertrouwelijke gegevens van onze gebruikers. Daarom zijn wij verheugd u mee te kunnen delen dat NMVO het ISO certificaat 27001 met betrekking tot informatiebeveiliging behaald heeft. Hiermee laten we zien dat wij alle stappen hebben genomen om tot een optimale gegevensbescherming te komen en dat wij hiermee voldoen aan de internationale standaard voor gegevensbeveiliging.

Door het implementeren van een ISMS (Information security management system) worden beveiligingsvraagstukken binnen NMVO gestructureerd aangepakt en zijn eventuele risico’s precies in kaart gebracht. Dit geeft ons de mogelijkheid om eventuele risico’s meteen te onderkennen en hierop te reageren. Ons beleid wordt uiteraard door middel van onafhankelijke audits getoetst, zodat de kwaliteit hiervan en daarmee de bescherming van uw gegevens gewaarborgd blijft.

Heeft u vragen over deze certificering en over de manier waarop wij uw gegevens behandelen, lees dan ons dataprotectiebeleid of neem contact met ons op.